Objednávky expedujeme standardně do 1 pracovního dne. Pro vaši bezpečnost prosím upřednostněte platbu kartou on-line předem.

Hodnocení obchodu

4,9 196 hodnocení
5
181x
4
10x
3
2x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 7.7.2020
Velmi rychle reaguje a bleskové doručení. Zboží jsem mojí vinou musela vrátit, protože bylo objednáno omylem. Vstříctnost obchodu velmi oceňuji. Určitě tady budu ještě nakupovat.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 5.7.2020
+ Rychlost-Spolehlivost

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 5.7.2020
+ Spolehlivost

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 2.7.2020
+ Rychlost

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 2.7.2020
+ Vše proběhlo skvěle

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 1.7.2020
Rychlé vyřízení objednávky.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 1.7.2020
+ rychlý
+ tichý
+ výdž
+ mop
+ sací výkon
- ještě by mohl žehlit :-)

Skvělí pomocník, který během chvíle zvládne bez námahy uklidit. Pomocí apliakce lze určit jen určité oblasti. I když není v dosahu signálu, může zvládne uklízet a vrátit se do nabíječky. Po týdnu provozu je veliká spokojenost.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den. Jsme rádi, že jste s produktem spokojený. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 30.6.2020
Vše bylo O.K.
Avatar autora (Administrátor) 12.8.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 29.6.2020
+ Objednávka vyřízena rychle, bez problémů.

Avatar autora (Administrátor) 12.8.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 28.6.2020
Skvělá věc.
Avatar autora (Administrátor) 12.8.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 27.6.2020
Kvalitní zboží a rychlé dodání
Avatar autora (Administrátor) 12.8.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 22.6.2020
+ Zboží dodali hned druhý den po objednání.

Avatar autora (Administrátor) 12.8.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 20.6.2020
+ Rychlost vyřízení
+ Jednoduchá komunikace

Vše OK
Avatar autora (Administrátor) 12.8.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 19.6.2020
+ Vše proběhlo v pořádku

Avatar autora (Administrátor) 12.8.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 17.6.2020
Nakupovala jsem poprvé a vše proběhlo v pořádku.
Avatar autora (Administrátor) 12.8.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 16.6.2020
+ velmi rychlé zpracování a doručení objednávky - následující pracovní den
+ přehledný e-shop
+ platba kartou online
+ doprava zdarma
+ dárek k produktu (v mém případě k robotickému vysavači)
+ česká značka

Avatar autora (Administrátor) 12.8.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 15.6.2020
+ Jednoduchý obchod s přehledným popisem

Avatar autora (Administrátor) 12.8.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 14.6.2020
Rychlé jednání.Zatím nebylo uvedeno do provozu.
Avatar autora (Administrátor) 12.8.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 13.6.2020
+ Cena
+ Rychlé vyřízení objednávky

Avatar autora (Administrátor) 12.8.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 13.6.2020
Nemám připomínky
Avatar autora (Administrátor) 12.8.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Nahoru
202 položek celkem

Hodnocení obchodu