Hodnocení obchodu

4,9 319 hodnocení
5
302x
4
13x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 5.1.2021
Rychlé dodání během 2 dnů týden před Vánocemi.
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 5.1.2021
První nákup, na zboží jsem čekal, ale o tom jsem věděl a dorazilo včas.
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 4.1.2021
+ Přehledný sortiment, dobré ceny

Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 2.1.2021
+ Rychlost doručení,první nákup proběhl bez problémů.

Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 2.1.2021
+ spolehlivý

Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 2.1.2021
+ oficiální prodejce Tesla
+ doprava přes zasilkovna.cz

Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 30.12.2020
Rychlá reakce a okamžité odeslání zboží
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 30.12.2020
Velmi rychlé doručení. Trochu mi vadilo, že jsem na doručování nebyla vůbec upozorněna, jinak doporučuji, vysavač TESLA RoboStar T60 je super, mnohem tišší, než jiné značky.
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 28.12.2020
Bez problémů
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 27.12.2020
+ rychlost dodání

Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 27.12.2020
plní co slíbí
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 26.12.2020
Profi jednání,všem obchod doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 26.12.2020
Jsem spokojená
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 25.12.2020
+ Uzasna rychlost. Vecerni objednavku expedovali v 22hodin. Objednavka dorazila hned druhy den. Dekuji.

Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 24.12.2020
spokojenost s obchodem i dopravou
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 23.12.2020
Funkčnost, disain
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 22.12.2020
+ bezproblémový nákup

rychlost vyřízení i doručení
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 22.12.2020
první nákup proběhl rychle a bez problémů
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 22.12.2020
Výhoda obchoduje v tom,že nemusím sama nikam jezdit ,když nemohu daleko chodit. Mám ji jako dárek k vánocům,snad bude spokojen.
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 21.12.2020
+ Vse jasne, prehledne, rychle.

Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Nahoru
328 položek celkem

Hodnocení obchodu