Objednávky expedujeme standardně do 1 pracovního dne. Pro vaši bezpečnost prosíme upřednostněte platbu kartou online předem.

Hodnocení obchodu

4,9 161 hodnocení
5
149x
4
8x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 11.5.2020
+ platba kartou online
+ výborná komunikace
+ doručeno následující pracovní den
+ zásilka dobře zabalena

S nákupem jsem nad míru spokojený. E-shop je přehledný, takže se mi výrobek dobře vybíral. Mile mě překvapilo doručení hned následující pracovní den.
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 11.5.2020
+ možnosť platby kartou online
+ rýchle doručenie
+ kvalitne zabalené
+ skvelá komunikácia s obchodom

Nemám čo vytknúť - plná spokojnosť - balík mi bol doručený nasledujúci pracovný deň.
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 11.5.2020
Velmi rychlé a bezproblémové dodání.
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 8.5.2020
+ Rychlost dodání.

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 30.4.2020
Bezproblémové dodání i komunikace
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 29.4.2020
+ rychlé jednání

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 28.4.2020
+ rychlé doručení
+ možnost platby kartou online
+ skvělá komunikace s obchodem
+ kvalitně zabaleno
+ česká značka

Nemám co vytknout, zásilka mi byla doručena následující pracovní den, takže spokojenost.
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 28.4.2020
+ všechno v pořádku, rychlé připravení objednávky, různé platební metody

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 27.4.2020
+ Pekne nakupovani pekna komunikace a doporucuji kupovat veci Tesla

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 27.4.2020
+ rychlost dodávky

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 23.4.2020
+ Rychlost.

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 14.4.2020
+ Rychlost

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 13.4.2020
+ Prislo to bleskovou rychlosti. Druhy den to bylo dovezeno. A antena funguje super

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 10.4.2020
Nejrychlejší dodání zboží, opravdu klobouk dolů.
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 9.4.2020
Skvělý a rychlý nákup , doporučuji .
Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 7.4.2020
+ vyhoda

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 7.4.2020
+ Rychlé odeslání.
+ Vše funguje jak má

Avatar autora (Administrátor) 26.5.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 30.3.2020
+ vše ok

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 30.3.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 30.3.2020
+ rychlé vyřízení objednávky, což je v aktuální situaci velmi chválihodné
+ kvalitně zabaleno
+ výborná komunikace

Nákup u české Tesly splnil má očekávání. Vyřízení objednávky proběhlo velmi rychle i v této těžké situaci. S výrobkem (set-top-box) jsem zatím nad míru spokojen.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 30.3.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 28.3.2020
+ Vše OK.

Kupováno přes Skylink, vše bezproblémů.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 30.3.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Nahoru
166 položek celkem

Hodnocení obchodu