Hodnocení obchodu

4,9 403 hodnocení
5
383x
4
16x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 17.4.2021
+ ok

Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Jsme rádi, že jsme mohli udělat dalšího zákazníka šťastným. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 16.4.2021
+ Cena, rychlost dodání
- Žádná

Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Ceny našich produktů nastavujeme tak, aby byly pro zákazníky přijatelné. Zároveň děláme vše pro to, aby byla objednávka bez odkladu expedována a doručena. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 16.4.2021
+ Rychle dodáno zbozi

Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Děláme vše pro to, aby byla objednávka bez odkladu expedována a doručena. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 15.4.2021
Rychle bezproblémové dodání.
Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Děláme vše pro to, aby byla objednávka bez odkladu expedována a doručena. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 13.4.2021
+ Super

Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Jsme rádi, že jsme mohli udělat dalšího zákazníka šťastným. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 11.4.2021
zatím zboží nemám
Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Vámi objednaný produkt čekal na naskladnění - tuto informaci vždy uvádíme na našem e-shopu. Dle dostupných informací však je již doručeno. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 11.4.2021
+ rychlé vyřízení objednávky :)

Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Děláme vše pro to, aby byla objednávka bez odkladu expedována a doručena. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 10.4.2021
+ rychlé dodání

Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Děláme vše pro to, aby byla objednávka bez odkladu expedována a doručena. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 10.4.2021
+ Cena, vstřícné jednání, rychlost dodání objednaného produktu.
- Žádná

Rychlá odpověď na zaslaný dotaz.Produkt byl doručen v daném termínu.
Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Ceny našich produktů nastavujeme tak, aby byly přijatelné pro zákazníky. Zároveň děláme vše pro to, aby byla objednávka bez odkladu expedována a doručena. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 9.4.2021
+ Rychlé dodání

Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 9.4.2021
+ Rychlé dodání, dvojité obaly ochrání prepravovane zboží velice dobře když víme že je to plastová konstrukce

Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 8.4.2021
+ Zboží došlo v pořádku hned druhý den po objednání.

okamžité zaslání zboží, které došlo v pořádku.
Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 5.4.2021
+ super jsem spokojena,jeden uz mam doma a ten si dam na chatu

Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 5.4.2021
Seriózní jednání, spolehlivost
Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 4.4.2021
HODNOTÍM PŘEHLEDNÝ NÁVOD A HLAVNĚ JE TO ČESKÝ VÝROBEK
Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 4.4.2021
+ Perfektní spolupráce
+ rychlost dodání zboží
+ skvělá komunikace obchodu

Doporučuji obchod
Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 3.4.2021
Výborný obchod.
Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 3.4.2021
+ Rychlé jednání
+ Vstřícný a ochotný přístup

Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 2.4.2021
Sice skromný sortiment, ale zato česká tradice, se kterou jsem měl v minulosti jen ty nejlepší zkušenosti...spolehlivost se snad prokáže i v tomto pokračování a naváže na roky své největší slávy.
Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 1.4.2021
Zboží bylo doručeno rychle a neproběhly žádné problémy.
Avatar autora (Administrátor) 22.4.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Nahoru
412 položek celkem

Hodnocení obchodu