Hodnocení obchodu

4,9 228 hodnocení
5
214x
4
10x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 14.9.2020
+ Rýchlá dodáva kvalitne zabalené

Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 12.9.2020
Rychlá dodávka objednaného zboží.
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 12.9.2020
+ v pořádku, včas, spokojenost

Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 10.9.2020
Doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 10.9.2020
Vše OK !!!!!
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 7.9.2020
velká spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 7.9.2020
+ zboží dorazilo do 24 hod.

Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 6.9.2020
+ Výhodou je přímý nákup příslušenství.

Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 3.9.2020
+ Zásilkovna

Mají náhradní díly i na starší verze vysavačů.
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 1.9.2020
Rychlé dodání zboží , na druhý den jsem ho měl doma.
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 31.8.2020
- zboží od 20.8.2020 nedoručeno z e-shopu!!!neuvěřitelné

Chtěl jsem upřednostnit ve výběru českou značku,ale jsem obrovsky zklamán.Na stránkách garantujete doručení do 1 dne,max.48 hodin.Na víc žádná komunikace,ikdyž jsem to zaplatil přes platební bránu,čili okamžitě.Rodičům jsem již koupil jiný,kde s tím nebyl žádný problém.Žádná omluva není v tomto případě na místě.
Avatar autora | 28.8.2020
OK, bez problémů a v pořádku
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 28.8.2020
Rád kupuji české zboží když je na úrovni. Velmi rychlé dodání, odborná odpověď na dotazy ...
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 27.8.2020
vše proběhlo v pořádku
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 24.8.2020
+ Prodloužili jsme životnost televize.

Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 24.8.2020
- V návodu postrádám použití připojení konektoru RJ-45. Jinak vše OK.

Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. V případě technických dotazů prosíme kontaktujte kolegy z technické podpory: https://eshop.tesla-electronics.eu/kontakty/ S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 21.8.2020
rychlé dodání super komunikace
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 20.8.2020
+ V neděli objednáno,v úterý vyzvednuto

Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 18.8.2020
První nákup, zboží dorazilo excelentně brzo.
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 15.8.2020
+ Vřele doporučuji,rychlé dodání.

Vřele doporučuji,rychlé dodání. Zboží ihned skladem a dárek navíc .
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Nahoru
236 položek celkem

Hodnocení obchodu