Hodnocení obchodu

4,9 228 hodnocení
5
214x
4
10x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
MS Avatar autora Monika Souza | 2.11.2019
Rychlé dodání
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 1.11.2019
+ dobra kvalita
- nyni nelze koupit

Avatar autora | 30.10.2019
+ Rychlost dodání.
+ Důklanost zabalení.

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
L Avatar autora Lukáš M. | 30.10.2019
Naprostá spokojenost. Příjemné jednání, rychlé doručení. Doporučuji!
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
OM Avatar autora Otakar MAchač | 29.10.2019
Chcete ohodnotit produkt, který ještě nemám. Objednával jsem produkt na skladě a dostal jsem zatím jen omluvu. a příslib, že zboží možná bude po 4. listopadu. Takže zatím nechválím. Otakar Machač
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Omlouváme se za předčasné zaslání dotazníku spokojenosti. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 29.10.2019
Spokojenost, velmi rychlé dodání
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 27.10.2019
+ Rychlost

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 27.10.2019
e shopu výrobek dobře popsaný, rychlé dodání
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 26.10.2019
+ Rychlost, vstřícnost, dobré jednání

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
AV Avatar autora Alena Vendolská | 22.10.2019
Bleskové doručení mohu doporučit ????
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 21.10.2019
+ rychlé zpracování objednávky
+ vstřícný personál
+ příjemné prostředí

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
DS Avatar autora Darina Schránilová | 18.10.2019
Vše bylo OK. Děkuji
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 18.10.2019
+ Obchod reaguje promptně, zásilka došla druhý den po zaplacení.
- Ve specifikaci elektrického tlakového hrnce by výrobce a obchod mohl přidat ujištění pro zájemce, že bude zajištěn pozáruční servis a náhradní díly po reálnou dobu. Tato informace by mohla pomoci při rozhodování zákazníků ve prospěch TESLY, protože někteří konkurenční výrobci uvádějí až 10 let. Naopak výrobce chválím i v detailu - hrnec je vybaven gumovými nožičkami, takže při stlačení tlačítka celý hrnec po pracovní ploše kuchyňské linky "neujíždí". Nemají to tak i konkurenční výrobky.

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 14.10.2019
+ Vše ok
- Nic

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
DJ Avatar autora Dagmar Janošťáková | 8.10.2019
Rychlé doručení a kvalitně zabaleno.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 30.9.2019
+ Vse fungovalo jak mělo

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Nahoru
236 položek celkem

Hodnocení obchodu