Hodnocení obchodu

4,9 353 hodnocení
5
333x
4
16x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 9.12.2019
Zatím nemůžu hodnotit, zboží zatím nedorazilo. Nosek
Avatar autora (Administrátor) 27.2.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Zásilka by měla být doručena zítra. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 9.12.2019
+ Super domluva, ikdyž nikde není zboží dostupné.
+ Lze obědnat ikdyž není dostupné. ( V jiných obchodech obědnat nelze pokud není dlouhodobě skladem.)

Avatar autora (Administrátor) 27.2.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 9.12.2019
+ Česká značka

Avatar autora (Administrátor) 27.2.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 9.12.2019
Rychle informace.Celkem rychla doba dodani.
Avatar autora (Administrátor) 27.2.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 9.12.2019
+ expresní dodání :)

Avatar autora (Administrátor) 27.2.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 9.12.2019
+ výborná informovanost, rychlé jednání
- žádná

Avatar autora (Administrátor) 27.2.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 8.12.2019
Během celého dne jsem se do obchodu nedovolal ale mailem,případně přes FB stránku komunikace okamžitá, na jedničku a to i pozdě večer.
Avatar autora (Administrátor) 27.2.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 8.12.2019
+ Jsem naprosto spokojena

Vstřícné jednání
Avatar autora (Administrátor) 27.2.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 8.12.2019
+ Objednávka a doručeni proběhlo bez problémů.
+ Výborná komunikace s obchodem.

Dobře navržené stránky pro internetové objednávky.
Avatar autora (Administrátor) 27.2.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 7.12.2019
+ doano v cas

Avatar autora (Administrátor) 27.2.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 7.12.2019
+ Rychlá reakce na objednávku.

Avatar autora (Administrátor) 27.2.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 7.12.2019
OK
Avatar autora (Administrátor) 27.2.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 7.12.2019
Nákup proběhl bez problému
Avatar autora (Administrátor) 27.2.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 7.12.2019
+ k produktu - zakoupeno v akci
+ k produktu - jednoduchá obsluha
+ k produktu - český výrobek určený pro českého zákazníka
+ k produktu - aplikace v mobilu, ale funguje i bez této aplikace
+ k produktu - propojení přes wifi
+ k obchodu - rychlý, bezproblémový,vše v pořádku
- nic

K produktu -Zakoupil jsem na popud manželky. Jde o první robotický vysavač v rodině, takže nemohu srovnávat. Je určeno pro českého zákazníka. Jednoduchá obsluha, mluví i česky. Je možno spustit přes mobil , sledovat uklid v reálném čase. Nemá kameru, takže podle mne nehrozí, že bude obrázky vašeho domova ukládat někam na server.Vysávám v jednom pokoji a zároveň se dívám na televizi v druhém pokoji :-). Co se týče účinnosti vysávání - nemám co bych vytknul. Za mne jednoznačně pět hvězdiček. Manželka se chlubí kamarádkám :-). K samotnému obchodu -nakupoval jsem poprvé, rychlé jednání, vše v pořádku, navíc zakoupeno za nejlevnější cenu na trhu. Jednoznačně doporučuji a děkuji.
Avatar autora (Administrátor) 27.2.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Jsme rádi, že jste s vysavačem spokojeni. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 6.12.2019
+ dobré

Avatar autora (Administrátor) 27.2.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 6.12.2019
+ Vše v pořádku

Avatar autora (Administrátor) 27.2.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
P Avatar autora Petr | 6.12.2019
Komunikace vázla. Objednal jsem zboží, část byla skladem a část nikoliv. Obdržel jsem pouze informaci emailem, že část zboží není skladem. Na dotaz kdy a zda bude zboží odesláno společně, již odpověď nedorazila. Za několik dnů jsem obdržel info, že zboží je na cestě. O kvalitě jednoho z výrobků (TESLA Duplex T2) mohu napsat pouze negativa. Velké zklamání. Velmi zastaralé, složité, pomalé a nepřehledné ovládání. K tomu velmi málo citlivý přijímač. Naladěno téměř o cca 50% programů méně, než u staršího typu jiné značky nebo zde nabízeného TE-310. Zboží pravděpodobně vrátím. Je i zřejmé, že se nejdená o výrobky s českou tradicí, jak se značka TESLA tváří. Jedna hvězdička je za TE-310 a druhá za rychlejší dodání, než jsem předpokládal, jinak by nebyla žádná.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 13.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Mrzí nás, že máte s produktem problémy. Doporučujeme provést tovární nastavení, příp. zkontrolovat aktuálnost firmware. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora Martin Černý | 6.12.2019
naprosto
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 11.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 5.12.2019
Mezery v informacích o kompatibilitě materiálu a náhradních dílů.
Avatar autora (Administrátor) 27.2.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Pokud potřebujete jakékoliv doplňující informace k produktu, neváhejte kontaktovat kolegy na podpora@tesla-electronics.eu Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
RP Avatar autora Roman Pešta | 3.12.2019
Zboží nebylo skladem, byl jsem upozorněn e-mailem. Asi za týden vše v pořádku dorazilo.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Nahoru
362 položek celkem

Hodnocení obchodu