Hodnocení obchodu

4,9 319 hodnocení
5
302x
4
13x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 26.10.2019
+ Rychlost, vstřícnost, dobré jednání

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
AV Avatar autora Alena Vendolská | 22.10.2019
Bleskové doručení mohu doporučit ????
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 21.10.2019
+ rychlé zpracování objednávky
+ vstřícný personál
+ příjemné prostředí

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
DS Avatar autora Darina Schránilová | 18.10.2019
Vše bylo OK. Děkuji
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 18.10.2019
+ Obchod reaguje promptně, zásilka došla druhý den po zaplacení.
- Ve specifikaci elektrického tlakového hrnce by výrobce a obchod mohl přidat ujištění pro zájemce, že bude zajištěn pozáruční servis a náhradní díly po reálnou dobu. Tato informace by mohla pomoci při rozhodování zákazníků ve prospěch TESLY, protože někteří konkurenční výrobci uvádějí až 10 let. Naopak výrobce chválím i v detailu - hrnec je vybaven gumovými nožičkami, takže při stlačení tlačítka celý hrnec po pracovní ploše kuchyňské linky "neujíždí". Nemají to tak i konkurenční výrobky.

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 14.10.2019
+ Vše ok
- Nic

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
DJ Avatar autora Dagmar Janošťáková | 8.10.2019
Rychlé doručení a kvalitně zabaleno.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 30.9.2019
+ Vse fungovalo jak mělo

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Nahoru
328 položek celkem

Hodnocení obchodu