Hodnocení obchodu

4,9 319 hodnocení
5
302x
4
13x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 21.12.2020
Přehledný obchod, rychlé dodání,
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 20.12.2020
Rychlé dodání, kvalitní zabalení zboží
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 20.12.2020
Rychlé doručeni,naprosta spokojenost-doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 19.12.2020
+ vše ok

Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 18.12.2020
+ Vse v poradku

vse probehlo super
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 16.12.2020
Rychlost
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 15.12.2020
rychlé dodání, seriozní přístup
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 14.12.2020
Rychle vyřízená objednávka ( v této korona-virové a předvánoční době) - maximální spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 14.12.2020
okamžité řešení objednávky a doručení
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 13.12.2020
+ Rychlost dodání. Dobrá komunikace s obchodem.

Chtěla jsem vědět, zda nerez nádoba bude vhodná i do jiného tlakového hrnce zn. Tesla, to mi nemohli odpovědět. Měla jsem za to, že když se jedná o výrobek stejné značky, tak se to dozvím. Sice se nestalo, což mě mrzí. Kde jinde to mám zjistit? Přesto jsem si nerez nádobu objednala, vyzkoušela a je super. Jinak jsem s komunikací i dodáním spokojená a obchod doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 12.12.2020
+ Rychlost vyrizeni objednavky.
- Nic

Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 11.12.2020
Děkuji za vstřícnost a ochotu
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 11.12.2020
+ velmi dobrá komunikace, ochota

Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 9.12.2020
Skvělá dostupnost, rychlé jednání.
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 7.12.2020
+ Super komunikace,vstřícnost a ochota

Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 7.12.2020
+ Ok.

Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 7.12.2020
+ vše proběhlo v pořádku, objednávka a následné doručení bylo velmi rychlé. Návod je v češtině, srozumitelný a dostatečný

Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 6.12.2020
Rychlé doručení, kvalitní zboží, líbí se mně i vzhled.
Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 5.12.2020
+ Rychlé vyřízení objednávky

Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 30.11.2020
+ jsem spokojená,rychlé jednání

Avatar autora (Administrátor) 16.1.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Nahoru
328 položek celkem

Hodnocení obchodu