Objednávky expedujeme standardně do 1 pracovního dne. Pro vaši bezpečnost prosím upřednostněte platbu kartou on-line předem.

Hodnocení obchodu

4,9 196 hodnocení
5
181x
4
10x
3
2x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 13.6.2020
+ Nákup ve vysoké kvalitě. Rychlé jednání.

Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 12.6.2020
+ Tovar mi dorucili aj pocas pandemie v rekordnom case.

Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 9.6.2020
+ Odeslano hned v den objednani.

Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 9.6.2020
+ Ochota a pružnost

Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 8.6.2020
+ Rychlé doručení, zásilka v pořádku.

Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 5.6.2020
+ Komunikace

Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 2.6.2020
Jsem velmi spokojená s rychlou dodávkou objednaného zboží. Vše dobře zabalené. Nedostatky jsem žádné nezjistila.
Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 1.6.2020
+ Super rychlé odeslání.

Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 26.5.2020
+ bezproblémový průběh objednání a dodání zboží

Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 26.5.2020
+ komunikace
+ doprava zdarma
+ rychlost dodání
+ platba kartou

Jsem ráda, že jsem si pro nákup robotického vysavače vybrala TESLA e-shop. Je přehledný, bylo možné zaplatit kartou online a doručení proběhlo následující pracovní den, takže doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 22.5.2020
+ rychlé a bezproblémové doručení

Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 21.5.2020
+ Dobrá komunikace

Setobox jsem vrátil, né vadou výrobku, ale moje TV nespolupracovala.
Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Je nám líto, že jste nakonec set-top box musel vrátil. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 19.5.2020
+ Solidní.
- o žádné nevím

Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 18.5.2020
- Bohužel aplikace která má tento přístroj uvézt do provozu nefunguje.takze až bude nějaká nová verze dejte mi vědět???

Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Mrzí nás, že máte s aplikací problémy. Zkuste prosím aktualizovat na poslední verzi 2.1.2, kterou jsme zveřejnili dnes. Věříme, že poté bude vše v pořádku. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 17.5.2020
+ kup z domova

výhoda a rychlost dodaní
Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 16.5.2020
- TESLA MediaBox Skylink Live TV (CZ verze) - multimediální přehrávač-má sice podporu Google Play, nicméně aplikace Voyo zde nefunguje.

Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Za funkčnost aplikací třetích stran nelze nést odpovědnost. Děkujeme za pochopení. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 11.5.2020
+ platba kartou online
+ výborná komunikace
+ doručeno následující pracovní den
+ zásilka dobře zabalena

S nákupem jsem nad míru spokojený. E-shop je přehledný, takže se mi výrobek dobře vybíral. Mile mě překvapilo doručení hned následující pracovní den.
Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 11.5.2020
+ možnosť platby kartou online
+ rýchle doručenie
+ kvalitne zabalené
+ skvelá komunikácia s obchodom

Nemám čo vytknúť - plná spokojnosť - balík mi bol doručený nasledujúci pracovný deň.
Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 11.5.2020
Velmi rychlé a bezproblémové dodání.
Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 8.5.2020
+ Rychlost dodání.

Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Nahoru
202 položek celkem

Hodnocení obchodu