Hodnocení obchodu

4,9 228 hodnocení
5
214x
4
10x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 14.8.2020
+ rychlost vyrizeni

Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 14.8.2020
+ bezstarostný nákup z domova a příjemná domluva s firmou

bezstarostný nákup z domova a příjemná domluva s firmou
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 14.8.2020
Vynikající kvalita, zlaté české ručičky a solidní jednání
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 10.8.2020
+ skvělá komunikace
+ bleskové dodání

Nakupovala jsem poprvé, ale spokojenost. Při problémech s platbou mě ihned kontaktovali a problém jsme vyřešili, zboží dodáno do druhého dne. Mohu jen doporučit.
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 8.8.2020
+ Rychlé doručení
+ Okamžitá zpětná vazba

Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 7.8.2020
Výborná cena,viac doplnkov ku tovaru v ponuke,rýchle doručenie
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 6.8.2020
Všechno v pořádku, rychlá reakce.
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 4.8.2020
+ Výběr v pohodlí domova
+ Rychlá reakce obchodu

Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 30.7.2020
Zboží darazilo v pohodě ve stanovený termín. Pokud díly nebyly na skladě, dostal jsem e-mail kdy zboží bude dostupné a výběr zda počkám nebo storno. Což se mi líbí.
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 23.7.2020
+ ustretovy

nic
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 22.7.2020
Nákup přes Váš obchod proběhl na jedničku, bylo to rychlé a bez komplikaci, děkuji.
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 19.7.2020
+ Dorucenie na druhy den od objednania.
+ Rychly support a komunikacia na dotaz od produktoveho managera

Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 15.7.2020
Nikdy jsem nechtěla robotický vysavač, ale mám dlouhodobě nohu v sádře a poté, co jsem tento vyzkoušela půjčený od syna, koupila jsem si svůj. Je to super, denně pustím na chvilku a mám všude pořádek. Není hlučný, jsem spokojená. Jarka
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 10.7.2020
+ rychlost ,přehlednost

Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 10.7.2020
rychlé dodání
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 10.7.2020
+ rychlé dodání
+ Dodané zboží je funkční
- Zakoupené zboží v e-shopu 100% neodpovídá prezentované fotografii.

Avatar autora (Administrátor) 27.10.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. Fotografie produktu prověříme. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 7.7.2020
Velmi rychle reaguje a bleskové doručení. Zboží jsem mojí vinou musela vrátit, protože bylo objednáno omylem. Vstříctnost obchodu velmi oceňuji. Určitě tady budu ještě nakupovat.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 5.7.2020
+ Rychlost-Spolehlivost

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 5.7.2020
+ Spolehlivost

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 2.7.2020
+ Rychlost

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Nahoru
236 položek celkem

Hodnocení obchodu