Hodnocení obchodu

4,9 504 hodnocení
5
480x
4
18x
3
3x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora Andrej | 27.11.2019
100%
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 26.11.2019
+ Naprostá spokojenost

Avatar autora (Administrátor) 17.9.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
JT Avatar autora Jiří Tuček | 26.11.2019
Neuvěřitelné. V poledne jsem poslal objednávku, navečer téhož dne byla vyřízena a zboží předáno dopravci, který hned další den v cca 10 hodin balíček dovezl. Takže od objednávky do dodání zboží uběhlo pouhých 22 hodin. S U P E R !!!
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
OE Avatar autora Otilie Engelthalerová | 26.11.2019
Velmi rychlé doručení, perfektně baleno, spokojenost
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 26.11.2019
- nedodržení termínu dodání.

Již dvakrát byl odložen termín dodání! Choval jsem se kultivovaně i když bylo při objednání zboží skladem! Doufám,že bude poslední slíbený termín dodržen
Avatar autora (Administrátor) 17.9.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Omlouváme se za vzniklé potíže a věříme, že doručení proběhne v pořádku ve slíbený termín. S pozdravem, tým TESLA.
JB Avatar autora Jiří Beníšek | 24.11.2019
Spokojenost , doporučuji , velmi rychlé doručení
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 22.11.2019
- Zapnuti pomerne dlouho trva, system nabehne nejprve do nabidky aplikaci, pak lze zvolit funkce TV anebo ostatni aplikace
- Pri nastavovani opakovane zamrznul, byl nutny hard reset
- Funkce spolecneho ovladace pro TV funguje pouze pro vypnuti, vzdy je nutne televizi nejprve zapnout jejim ovladacem

Obecne nakonec spokojenost, zarizeni funguje...
Avatar autora (Administrátor) 17.9.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
MS Avatar autora Martin Suchomel | 22.11.2019
Velmi rychlé doručení. Za tu cenu docela šikovná věcička.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 21.11.2019
Rychlé dodání.
Avatar autora (Administrátor) 17.9.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
IA Avatar autora Ivana Andělová | 20.11.2019
Naprosto spokojena. Zboží ihned skladem velmi rychlé dodání.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
VB Avatar autora Věra Bábelová | 20.11.2019
Rychlé a slušné jednání. Zboží dorazilo v pořádku.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 19.11.2019
Obchod doporucuji.Vyrobek vsak ne.Stale zamrza a prehriva se.
Avatar autora (Administrátor) 17.9.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. Mrzí nás, že máte se zakoupeným výrobkem nepříjemnosti. Doporučujeme provést tovární nastavení, příp. aktualizaci firmware. Pokud ani po tom nedojde k odstranění Vámi popisovaného problému, doporučujeme výrobek reklamovat: https://www.tesla-electronics.eu/reklamace-vraceni/ S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 19.11.2019
- Kupovali jsme 3 nádoby do multifunkčního hrnce. Všechny nádoby byly vloženy do sebe. Bohužel až tak, že nám trvalo hodinu, než jsme je vytáhli.

Avatar autora (Administrátor) 17.9.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Omlouváme se za vzniklé potíže. Věříme, že se nádobám nic nestalo. Situaci necháme prověřit u kolegů ze skladu, aby se již neopakovala. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 18.11.2019
+ rychle spracovanie objednavky
+ rychle dodanie
+ rychla komunikacia
- maly sortiment

Avatar autora (Administrátor) 17.9.2021
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. Co se týče velikosti sortimentu, tak ten se neustále rozrůstá. I tak dáváme přednost raději méně výrobkům, avšak kvalitnějším. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 18.11.2019
+ rychlé jednání

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
JZ Avatar autora Jiří Zedník | 17.11.2019
Zboží zatím nedorazilo a tak nemohu hodnotit
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Kompletní objednávku zašleme neprodleně po naskladnění. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
JK Avatar autora Jiří Kasner | 10.11.2019
Vše OK, vše dotazilo rychle a spolehlivě.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
M Avatar autora Martin S. | 4.11.2019
Doručení do druhého dne ;)
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
H Avatar autora Honza | 4.11.2019
spokojenost ;)
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
MS Avatar autora Monika Souza | 2.11.2019
Rychlé dodání
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Nahoru
515 položek celkem

Hodnocení obchodu