Hodnocení obchodu

4,9 260 hodnocení
5
244x
4
12x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 3.9.2020
+ Zásilkovna

Mají náhradní díly i na starší verze vysavačů.
Avatar autora (Administrátor) 23.11.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 1.9.2020
Rychlé dodání zboží , na druhý den jsem ho měl doma.
Avatar autora (Administrátor) 23.11.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 31.8.2020
- zboží od 20.8.2020 nedoručeno z e-shopu!!!neuvěřitelné

Chtěl jsem upřednostnit ve výběru českou značku,ale jsem obrovsky zklamán.Na stránkách garantujete doručení do 1 dne,max.48 hodin.Na víc žádná komunikace,ikdyž jsem to zaplatil přes platební bránu,čili okamžitě.Rodičům jsem již koupil jiný,kde s tím nebyl žádný problém.Žádná omluva není v tomto případě na místě.
Avatar autora | 28.8.2020
OK, bez problémů a v pořádku
Avatar autora (Administrátor) 23.11.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 28.8.2020
Rád kupuji české zboží když je na úrovni. Velmi rychlé dodání, odborná odpověď na dotazy ...
Avatar autora (Administrátor) 23.11.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 27.8.2020
vše proběhlo v pořádku
Avatar autora (Administrátor) 23.11.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 24.8.2020
+ Prodloužili jsme životnost televize.

Avatar autora (Administrátor) 23.11.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 24.8.2020
- V návodu postrádám použití připojení konektoru RJ-45. Jinak vše OK.

Avatar autora (Administrátor) 23.11.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. V případě technických dotazů prosíme kontaktujte kolegy z technické podpory: https://eshop.tesla-electronics.eu/kontakty/ S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 21.8.2020
rychlé dodání super komunikace
Avatar autora (Administrátor) 23.11.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 20.8.2020
+ V neděli objednáno,v úterý vyzvednuto

Avatar autora (Administrátor) 23.11.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 18.8.2020
První nákup, zboží dorazilo excelentně brzo.
Avatar autora (Administrátor) 23.11.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 15.8.2020
+ Vřele doporučuji,rychlé dodání.

Vřele doporučuji,rychlé dodání. Zboží ihned skladem a dárek navíc .
Avatar autora (Administrátor) 23.11.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 14.8.2020
+ rychlost vyrizeni

Avatar autora (Administrátor) 23.11.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 14.8.2020
+ bezstarostný nákup z domova a příjemná domluva s firmou

bezstarostný nákup z domova a příjemná domluva s firmou
Avatar autora (Administrátor) 23.11.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 14.8.2020
Vynikající kvalita, zlaté české ručičky a solidní jednání
Avatar autora (Administrátor) 23.11.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 10.8.2020
+ skvělá komunikace
+ bleskové dodání

Nakupovala jsem poprvé, ale spokojenost. Při problémech s platbou mě ihned kontaktovali a problém jsme vyřešili, zboží dodáno do druhého dne. Mohu jen doporučit.
Avatar autora (Administrátor) 23.11.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 8.8.2020
+ Rychlé doručení
+ Okamžitá zpětná vazba

Avatar autora (Administrátor) 23.11.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 7.8.2020
Výborná cena,viac doplnkov ku tovaru v ponuke,rýchle doručenie
Avatar autora (Administrátor) 23.11.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 6.8.2020
Všechno v pořádku, rychlá reakce.
Avatar autora (Administrátor) 23.11.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Avatar autora | 4.8.2020
+ Výběr v pohodlí domova
+ Rychlá reakce obchodu

Avatar autora (Administrátor) 23.11.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. https://eshop.tesla-electronics.eu/
Nahoru
268 položek celkem

Hodnocení obchodu