TESLA Black Friday: ušetřete až 40 %! » chci slevu

Hodnocení obchodu

4,9 942 hodnocení
5
896x
4
35x
3
7x
2
2x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
JK Avatar autora Jiří Klimeček | 4.1.2020
Spokojenost.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 3.1.2020
+ Rychlé dodání, jeden den jsem objednal, druhý den zboží dorazilo.

Rychlost i v době vánoc.
Avatar autora (Administrátor) 28.11.2022
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 31.12.2019
Rychle dodání do dvou dnů po objednání.
Avatar autora (Administrátor) 28.11.2022
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 31.12.2019
+ veľmi rýchle doručenie

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
LP Avatar autora Lukáš Pospíšil | 31.12.2019
Vše v pořádku.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 29.12.2019
Seriozní obchod, bezvadné a kvalitní zboží. Celková spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 28.11.2022
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 29.12.2019
Rychlost zpracování objednávky i rychlost doručení perfektní, doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 28.11.2022
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 25.12.2019
Velice solidní obchod, který vás informuje nad rámec povinností
Avatar autora (Administrátor) 28.11.2022
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 22.12.2019
Objednávka druhý den doručena, zboží opravdu kvalita a cena vše super.
Avatar autora (Administrátor) 28.11.2022
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 20.12.2019
Vše proběhlo k mé spokojenosti.
Avatar autora (Administrátor) 28.11.2022
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 18.12.2019
+ JEDNODUCHÝ NÁKUP A OCHOTA

Avatar autora (Administrátor) 28.11.2022
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 18.12.2019
+ Nákup bez problémů

Nebyl důvod cokoliv řešit, nákup podobny jako v nasem Kauflandu.
Avatar autora (Administrátor) 28.11.2022
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 17.12.2019
+ nakup z domova
- nic

obchod doporucuji
Avatar autora (Administrátor) 28.11.2022
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 17.12.2019
Super!
Avatar autora (Administrátor) 28.11.2022
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 17.12.2019
+ Super ,jak bylo dohodnuto zboží dorazilo

Moc dobrý a kvalitní obchod. Tv Box Tesla 8k Spokojenost a ovladač pecka.Funguje i kdyz box není vidět a je za Tv. Doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 28.11.2022
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 16.12.2019
+ Dobrá cena a solidní jednání

Avatar autora (Administrátor) 28.11.2022
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 16.12.2019
spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 28.11.2022
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora Mgr. Jiří Červený | 16.12.2019
Spokojenost s obchodem. Uplatnil jsem kód slevy SLOW20, který v čase koupě již neměl být funkční a přesto jsem slevu 20% dostal.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 16.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
LS Avatar autora Lukáš Straka | 16.12.2019
Ok. Přes PL do druhého dne doma
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 16.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 16.12.2019
+ Rychlé vyřízení objednávky.

Velmi přehledný e-shop a rychlé vyřízení objednávky.
Avatar autora (Administrátor) 28.11.2022
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Nahoru
957 položek celkem
Zpět do obchodu

Hodnocení obchodu