Objednávky expedujeme standardně do 1 pracovního dne. Pro vaši bezpečnost prosím upřednostněte platbu kartou on-line předem.

Hodnocení obchodu

4,9 196 hodnocení
5
181x
4
10x
3
2x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 2.12.2019
+ rychlost dodání,komunikace ,dobré ceny,
- nic

Doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 2.12.2019
Doručení bezproblémové, i na podatelnu.
Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 1.12.2019
+ Doporučuji
- žádné

rychlost dodání , precizně zabaleno
Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 29.11.2019
zboží bude až po29.11.2019. až dorazí ohodnotím
Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup. Věříme, že budete spokojený. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
TT Avatar autora Tomáš Trochimovič | 29.11.2019
Rychle vyřízeno, výrobek OK ;-)
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
SV Avatar autora Stanislav Vala | 29.11.2019
Doručení druhý den, výrobek perfektní.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora Bohumír Číhal | 28.11.2019
Velmi spokojen s výrobkem i s dopravou
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 29.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
A Avatar autora Andrej | 27.11.2019
100%
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 26.11.2019
+ Naprostá spokojenost

Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
JT Avatar autora Jiří Tuček | 26.11.2019
Neuvěřitelné. V poledne jsem poslal objednávku, navečer téhož dne byla vyřízena a zboží předáno dopravci, který hned další den v cca 10 hodin balíček dovezl. Takže od objednávky do dodání zboží uběhlo pouhých 22 hodin. S U P E R !!!
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
OE Avatar autora Otilie Engelthalerová | 26.11.2019
Velmi rychlé doručení, perfektně baleno, spokojenost
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 26.11.2019
- nedodržení termínu dodání.

Již dvakrát byl odložen termín dodání! Choval jsem se kultivovaně i když bylo při objednání zboží skladem! Doufám,že bude poslední slíbený termín dodržen
Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Omlouváme se za vzniklé potíže a věříme, že doručení proběhne v pořádku ve slíbený termín. S pozdravem, tým TESLA.
JB Avatar autora Jiří Beníšek | 24.11.2019
Spokojenost , doporučuji , velmi rychlé doručení
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 22.11.2019
- Zapnuti pomerne dlouho trva, system nabehne nejprve do nabidky aplikaci, pak lze zvolit funkce TV anebo ostatni aplikace
- Pri nastavovani opakovane zamrznul, byl nutny hard reset
- Funkce spolecneho ovladace pro TV funguje pouze pro vypnuti, vzdy je nutne televizi nejprve zapnout jejim ovladacem

Obecne nakonec spokojenost, zarizeni funguje...
Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
MS Avatar autora Martin Suchomel | 22.11.2019
Velmi rychlé doručení. Za tu cenu docela šikovná věcička.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 21.11.2019
Rychlé dodání.
Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
IA Avatar autora Ivana Andělová | 20.11.2019
Naprosto spokojena. Zboží ihned skladem velmi rychlé dodání.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
VB Avatar autora Věra Bábelová | 20.11.2019
Rychlé a slušné jednání. Zboží dorazilo v pořádku.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 19.11.2019
Obchod doporucuji.Vyrobek vsak ne.Stale zamrza a prehriva se.
Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. Mrzí nás, že máte se zakoupeným výrobkem nepříjemnosti. Doporučujeme provést tovární nastavení, příp. aktualizaci firmware. Pokud ani po tom nedojde k odstranění Vámi popisovaného problému, doporučujeme výrobek reklamovat: https://www.tesla-electronics.eu/reklamace-vraceni/ S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 19.11.2019
- Kupovali jsme 3 nádoby do multifunkčního hrnce. Všechny nádoby byly vloženy do sebe. Bohužel až tak, že nám trvalo hodinu, než jsme je vytáhli.

Avatar autora (Administrátor) 15.7.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Omlouváme se za vzniklé potíže. Věříme, že se nádobám nic nestalo. Situaci necháme prověřit u kolegů ze skladu, aby se již neopakovala. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Nahoru
202 položek celkem

Hodnocení obchodu